Guidade turer

Prova på kajakpaddling

Är ni 2-4 personer kan ni välja att boka en egen prova på kurs. Då har ni egen kajakledare som går igenom utrustning samt teknik och säkerhet. Sedan väntar en paddling bort till Karlbergskanalen och tillbaka som är en perfekt sträcka att börja att paddla. Efter det kan man fortsätta paddla på egen hand under 2 timmar. Det finns möjlighet att paddla K1 (enmans-kajak) eller K2 (tvåmans-kajak).

Priset gäller vid minst 2 personer.

DISTANS PRIS
ca 5 km
1200 SEK/pers

Kungsholmen runt med kajakledare

Upplev “Nordens Venedig” ifrån en kajak med Kajakkompaniet. Stockholm ser garanterat annorlunda ut från vattnet. Kungsholmen-Runt är Sveriges mest paddlade tur och en riktig klassiker. Vi gör ett eller flera strandhugg där man kan passa på att bada om man vill. Paddelinstruktioner och matnyttiga tips ges under turen. Ingen tidigare paddelvana krävs, men man bör ha en i övrigt god kondition. Det finns möjlighet att paddla K1 (enmans-kajak) eller K2 (tvåmans-kajak).

Priset gäller vid minst 4 personer.

DISTANS PRIS
ca 10 km
900 SEK/pers

Mälarpaddling med kajakledare

Följ med på en heldags paddeltur ut till Drottningholm. Vi rundar Kärsön och stannar till vid det magnifika Drottningholms slott. Vi kommer gör flera strandhugg och bjuda på fika och lunch. Paddelinstruktioner och goda tips ges under turen. Ingen tidigare paddelvana krävs, men man bör ha en i övrigt god kondition. Det finns möjlighet att paddla K1 (enmans-kajak) eller K2 (tvåmans-kajak).

Priset gäller vid minst 4 personer

DISTANS PRIS
ca 20 km
1500 SEK/pers

Intresseanmälan

  Välj guidad tur/kajakkurs
  Startdatum/tid

  Antal kajaker K1
  Antal kajaker K2
  Namn
  Bostadsadress
  Postnr
  Stad
  Email
  Mobilnr
  Kommentar/frågor
  Alternativa datum