Guidade turer

Prova på kajakpaddling

Är ni 2-4 personer kan ni välja att boka en egen prova på kurs. Då har ni egen kajakledare som går igenom utrustning samt teknik och säkerhet. Sedan väntar en paddling bort till Karlbergskanalen och tillbaka som är en perfekt sträcka att börja att paddla. Efter det kan man fortsätta paddla på egen hand under 2 timmar. Det finns möjlighet att paddla K1 (enmans-kajak) eller K2 (tvåmans-kajak).

Priset gäller vid minst 2 personer.

 • Distans

  ca 5km

 • Pris

  900 sek/pers

intresseanmälan   

Kungsholmen runt med kajakledare

Upplev “Nordens Venedig” ifrån en kajak med Kajakkompaniet. Stockholm ser garanterat annorlunda ut från vattnet. Kungsholmen-Runt är Sveriges mest paddlade tur och en riktig klassiker. Vi gör ett eller flera strandhugg där man kan passa på att bada om man vill. Paddelinstruktioner och matnyttiga tips ges under turen. Ingen tidigare paddelvana krävs, men man bör ha en i övrigt god kondition. Det finns möjlighet att paddla K1 (enmans-kajak) eller K2 (tvåmans-kajak).

Priset gäller vid minst 4 personer.

 • Distans

  ca 10km

 • Pris

  900 sek/pers

intresseanmälan   

Mälarpaddling med kajakledare

Följ med på en heldags paddeltur ut till Drottningholm. Vi rundar Kärsön och stannar till vid det magnifika Drottningholms slott. Vi kommer gör flera strandhugg och bjuda på fika och lunch. Paddelinstruktioner och goda tips ges under turen. Ingen tidigare paddelvana krävs, men man bör ha en i övrigt god kondition. Det finns möjlighet att paddla K1 (enmans-kajak) eller K2 (tvåmans-kajak).

Det krävs minst 4 deltagare för att turen ska kunna genomföras.

 • Distans

  ca 20 km.

 • Pris

  1100 sek/pers

intresseanmälan   

Intresseanmälan

Välj guidad tur
Startdatum
Starttid
Antal kajaker K1
Antal kajaker K2
Namn
Bostadsadress
Postnr
Stad
Email
Mobilnr