• Vad ingår när jag hyr kajaker?

  När du bokat en kajak ingår alltid flytväst, paddel och kapell.

 • Hur hittar jag till Kajakkompaniet?

  Se vår vägbeskrivning nedan och karta (Google Map)

 • Var kan jag parkera bilen?

  På gatorna Love Almqvistväg och Levertinsstigen brukar du alltid finnas parkeringplatser. Glöm inte att betala mellan klockan 9–17 på vardagar. På kvällar och helger parkerar du gratis på gatorna i Kristineberg.

 • Kan jag hyra kajak om jag aldrig paddlat innan?

  Ja, välj gärna en K2 (dubbelkajak) första gången du paddlar. De kajakerna är betydligt stabilare och tryggare än en K1 (enmanskajak.

 • Ingår instruktioner innan jag ska paddla?

  Vi hjälper alltid till att sjösätta kajakerna och ställa in roder och fotstöd. I den mån vi har tid bistår vi givetvis med instruktioner, tips och hjälp. Vill du ha grundligare instruktioner rekommenderar vi Kajakkompaniets prova-på-paddling.

 • Hur långt är det till er iläggningsplats?

  Du sjösätter din kajak enkelt och smidigt från vår stabila flytbrygga. Den ligger 10 meter från Kajakcentret.

 • Hur hittar jag till Kajakkompaniet?

  Med bil
  Från E4:an. Åk av Hornsbergsavfarten, tag vänster vid rödljuset (Lindhagensgatan). Åk ca 300 m sväng vänster (Nordenflychtsvägen) efter ca 500 m sväng höger (Love Almqvist väg). Åk ca 100 m, sedan kan det vara lämpligt att hitta parkering. Det kostar att parkera vardagar 9-17, övrig tid är det gratis att parkera på gatan. Bakom husen på Levertinsgatan leder en grusväg ned mot vattnet. Följ den cirka 50 m tills du kommer till ett rött hus.
  Med Tunnelbana
  Grön linje till Kristinebergs tunnelbanestation. Gå över Nordenflychtsvägen och västerut förbi Coop (Hjalmar Söderbergs Väg). Efter ca 200 m, ta höger in på Levertinsgatan. Runda husgaveln på Levertinsgatan. Bakom husen på Levertinsgatan leder en grusväg ned mot vattnet. Följ vägen till höger cirka 50 meter tills ni kommer till ett rött hus. Huset ligger på höger sida av bron och det leder en liten grusväg ner på husets högra sida till oss. Följ den och när ni ser en brygga så är ni framme.