Arrangemang

Konferens på fjärdlång

Förlägg er konferens till ön Fjärdlång, en liten härlig ö i Stockholms södra skärgård. Fjärdlång är ett naturreservat och här finner man ytterskärgårdens orörda natur med ett rikt fågel- och djurliv. Det är inte ovanligt att man får se havsörn, säl och älg härute. Det finns även bra fiskemöjligheter på Fjärdlång.

Här förfogar ni över ett enkelt, charmigt och havsnära boende. Ni konfererar ostört, samtidigt som vi varvar med spännande och roliga aktiviteter. Som avslutning på dagen kan ni ta en tur i skärgården på bastubåten. Fjärdlång är ett perfekt alternativ för grupper som skall svetsas samman.

Skärgårdspaddling

Vi har Vaxholm som utgångspunkt när vi paddlar havskajak i Stockholms mellersta skärgård – av många ansett som ett av de bästa paddelvattnen i världen. Väder och vind avgör vart vi paddlar, men att det blir en oförglömlig dag i Stockholms vackra skärgård törs vi lova. Vi gör flera strandhugg, och är det fint väder kan man passa på att svalka sig med ett uppfriskande bad. Under dagen bjuder vi på en stärkande paddellbuffé och fika.

Paddling runt Långholmen/Kungsholmen med guide

Upplev “Nordens Venedig” ifrån en havskajak. Stockholm ser garanterat annorlunda ut från vattnet, passa på och upplev detta tillsammans med våra rutinerade kajakguider. Vi utgår från Kristineberg och paddlar sedan runt Kungsholmen eller Långholmen. Under något av våra strandhugg kommer vi att servera fika. Paddelinstruktioner, goda tips och en intressant guidning ges under turen.

Önskar ni kombinera paddling med konferens så har vi enkla men ändamånsenliga lokaler för konferensgrupper på upp till 50 personer.